قالب تمام صفحه پرسش و پاسخ

فضای اختصاص داده شده برای وب سایت من چه مقداری باشد؟

هاست ( host) در اصطلاح به معنای میزبان می باشد ولی در زمینه ی سایت و اینترنت، عموما به معنای فضای اختصاص داده شده به وب سایت، هاست گفته می شود؛

همه ی فایل ها، عکس ها و … یک وب سایت روی هاست قرار می گیرد تا به صورت شبانه روزی از هر کجای جهان از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد.

این فضا دقیقا مانند فضایی است که روی هارد دیسک کامپیوتر شما می باشد، با این تفاوت که فضا روی هارد دیسک های سرور قرار دارد و فایل هایی که توسط صاحب سایت روی هاست قرار می گیرد، از سراسر دنیا قابل دسترس هستند (البته امکان رمز گذاری نیز وجود دارد).

برای مدیریت هاست، یک کنترل پنل در اختیار صاحب سایت قرار می گیرد. این کنترل پنل یک آدرس اینترنتی، همراه با یک نام کاربری و رمز منحصر به فرد برای ورود به آن می باشد.

به صورت پیش فرض 1GB فضای میزبانی به هریک از پزشکان سایت اختصاص می یابد.

چه تعداد آدرس ایمیل میتوانم داشته باشم؟

بر خلاف سایر شرکت های حوزه وب محدودیت و یا سقفی برای تعداد آدرس ایمیل مشتریان خود اعمال نمیکند.

روش دسترسی به ایمیل

ابتدا باید طبق آموزش زیر یوزر برای ایمیل خود بسازید

پس از ورود به کنترل پنل Cpanel به بخش ایمیل اکانت Email Accounts وارد میشوید. در این بخش نام مورد نظر خود را به همراه پسورد انتخابی خود در فیلدهای مربوطه پر می کنید و سپس بر روی گزینه Creat Account کلیک می کنید.

برای ورود به وب میل جهت خواندن ایمیل های تحت وب، دو راه وجود دارد
1-ورود مستقیم به وب میل با وارد کردن آدرس ایمیل بطور کامل و پسورد ایمیل
2-ورود به وب میل از طریق cPanel

توجه! دسترسی به وب میل از طریق cPanel یعنی دسترسی به تمام ایمیل ها. شما با ورود به وب میل از طریق cPanel و مثلا برنامه Horde (یکی از برنامه های وب میل) تمام ایمیل باکسها را بصورت زیر شاخه در منوی Mail -> Inbox خواهید دید و به آن دسترسی خواهید داشت. ارسال ایمیل از وب میل زمانیکه از cPanel به وب میل وارد میشوید توصیه نمیشود. (ایمیلها در اینحالت از آدرس اکانت اصلی ایمیل که Username@MyDomain.com است ارسال میشوند که گمراه کننده است)

در صورت از بین رفتن اطلاعات وب سایت شرکت شما چه کمکی به من می کند؟

شاید نوع مرورگرهایی که کدهایی HTML را ترجمه و تبدیل می کنند عمده ترین تاثیر را در طراحی وب سایت شما خواهند گذاشت. با توجه به نوع سیستم عاملی که شما از آن استفاده می کنید، میزبان برای مرورگرها وجود دارد.

در ژانویه سال 2007 سیستم آمارگیری W3Schools نشان داد که محبوب ترین مرورگرها، اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس به ترتیب 6/58 و 31 درصد از بازار را تصرف کرده اند.

مرورگرهای دیگر که دارای قابلیت های برجسته ای دارند شامل Mozilla،Safari و Opera می باشند. در حالی که کنسرسیوم شبکه جهانی وب استانداردها و معیارهای رسمی Html را منتشر کرده است اما فضای قابل توجهی برای تفسیر این قوانین وجود دارد.

علاوه براین برخی از مرورگرها ممکن است استانداردهای “Cutting edge” HTML را پشتیبانی نمایند در حالی که مرورگرهای دیگر ممکن است این مزیت را نداشته باشند.

این تفاوت ها می تواند تاثیر چشم گیری در چگونگی نمایش یک صفحهء وب سایت داشته باشد؛ برای مثال می توانید به صفحهء داونلود ویدئوهای Wal-mart در فایرفاکس را بررسی کنید. بهترین روش برای به حداقل رساندن این مشکلات توجه به میزان سازگاری مرورگر در هنگام ساخت وب سایت تان می باشد.

از استفاده از پسوندهای HTMLاجتناب نمایید و مراقب تگ های Cutting-edge HTML که ممکن است هنوز توسط همه مرورگرها پشتیبانی نشود نیز باشید.

منظور از پنل مدیریتی(پزشک) چیست؟

كنترل پنل هاست در واقع يك نرم افزار مديريت قابليتهاي هاست ميباشد كه به دارنده
هاست امكان دسترسي و مديريت تمامي امكانات هاست خودش را در محيط امن ، ميدهد.
برخي از اين قابليتها شامل : امكان ارسال فايل ، مديريت ايميلها ، طراحي و تغيير صفحات وب و
نصب نرم افزارهاي تحت وب ميشود .
در حال حاضر سرويس هاي هاستينگ شركت ايكام از دو كنترل پنل بسيار قدرتمند و تجاري Cpanel و
Plesk استفاده ميكند .
به مشترياني كه سرويس هاستينگ ويندوز را انتخاب نمايند كنترل پنل Plesk ارائه ميشود و به مشتريان سرويس
هاستينگ لينوكس كنترل پنل Cpanel .

وب سایت های پزشکان از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کند و مزایای آن چیست؟

ثر وب سایت های داخل کشور از سیستم های مدیریت محتوای غیر فارسی مانند joomla و wordpress استفاده می نمایند که محدودیت های بسیاری از بعد ظاهری و امکانات برای تیم طراحی و مالک وب سایت ایجاد می کند. این دسته وب سایت ها به دلیل فراگیر بودن نوع و نیاز استفاده کننده گان معمولا دارای تعدد امکانات می باشند و این باعث می شود یک پزشک تنها از ۵% امکانات آن استفاده کند و به دلیل محدودیت های این نوع از سیستم مدیریت محتوا به طراحی نتواند امکاناتی مثل پرسش و پاسخ و اولویت دهی اینترنتی را برای پزشک پیاده سازی نماید. وب سایت های پزشکان  همگی مبتنی بر سیستم مدیریت محتوای تولید شده در خود  هستند که طراحی و تولید آن از ابتدای سال ۱۳۸۷ برای استفاده پزشکان آغاز گردید. در طراحی این محصول فرض بر این گرفته شده که کاربر این وب سایت، پزشکی با کمترین سطح سواد کامپیوتری می باشد به همین دلیل کار کردن با پنل مدیریتی وب سایت برای پزشکان  بسیار آسان خواهد بود، حتی آسانتر از کار با ایمیل خود. در طراحی آن از آخرین تکنولوژی های عرضه شده در صنعت وب استفاده شده است. قابلیت توسعه ۱۰۰% وب سایت در کنار طراحی حرفه ای، کاربر پسند پنل مدیریتی از مهم ترین ویژگی های دیگر آن می باشد.

PHP چیست؟

مخفف Hypertext Preprocessor است . در واقع زبان PHP یک زبان برنامه نویسی متن باز برای تولید نرم افزارهای تحت وب است . این زبان یک زبان برنامه نویسی قدرتمند جهت تولید کدهای HTML است که برای مرورگر ها مفهوم میباشد .

برای تولید صفحات وب یکی از گزینه های بسیار خوب برای برنامه نویسی زبان PHP میباشد . زبان برنامه نویسی PHP بسیار شبیه به زبان برنامه نویسی C میباشد . بدلیل آنکه در ساختار برنامه نویسی PHP برنامه نویس میتواند از تگ ها استفاده نماید براحتی برنامه نویس میتواند بین تگهای HTML و PHP سوئیچ کند و انعطاف خوبی را برای برنامه نویسی تحت وب داشته باشد . مانند زبانهای برنامه نویسی ASP,Cold Fusion

همچنین از زبان برنامه نویسی PHP میتوان برای برنامه نویسی شبکه در پروتکلهای IMAP, SNMP, NNTP, POP3, HTTP استفاده نمود .

وب سایتی که شما برای من طراحی میکنید چند صفحه و منو خواهد داشت؟

وب سایت پزشکان  به صورت پیش فرض شامل صفحات جدول فوق می باشد ولی ما برخلاف سایر شرکت ها هیچ گونه محدودیت و سقفی در تعداد صفحات وب سایت پزشکان اعمال نمی کنیم و پزشک می تواند مستقل از  به ساده ترین شکل هر تعداد صفحه، منو و زیر منو برای وب سایت خود ایجاد نماید.